Kargıpınarı Çıkacak Ortaokulu

WEB https://cikacakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kargıpınarı Mahallesi Osmanlı Sk. No. 73 Erdemli MERSİN
VİZYON : Çevresinde kabul gören, örnek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Dolmuş ve özel araçla
Yerleşim Yeri : Kargıpınarı Mah. Osmanlı Sk. No: 73 Erdemli/Mersin
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Mersin il merkezine (çarşı) 22 km, Erdemli ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır. Mezitli İlçe merkezine 15 km uzaklıkta D 400 karayoluna 2 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :